Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GY.I.K.

Gyakran ismétlődő kérdések (Gy. I. K.)

az  ASEA fogyasztásával kapcsolatban

 Mi az ajánlott napi beviteli mennyiség?
Nagyon fontos, hogy üveg, vagy műanyag poharat használj a fogyasztáshoz. A fém felbomlasztja és denaturálja a molekulákat. Az első hónapban az ajánlott napi mennyiség 1,2 dl. Igyál 0,6 dl-t reggel, mielőtt még bármit ennél vagy innál, és este szintén 0,6 dl-t, mielőtt lefekszel! Ha 50 éves elmúltál vagy súlyos egészségügyi problémáid vannak, akkor folyamatosan ezt az adagot fogyaszd, vagy meg is emelheted maximum napi 3,6 dl-re. Minél idősebbek vagyunk, annál kevesebb Redox jelzőmolekulát termel a szervezetünk. Ha 50 év alatti vagy és csak az általános egészségmegőrzésért fogyasztod az ASEA-t, akkor az első vagy a második hónap után az ajánlott mennyiség 0,6 dl naponta.
 

A lehető leggyorsabban akarom megtapasztalni az ASEA hatásait.
Mi az én ajánlott adagom?

A tanácsadó bizottságunkban lévő orvosok azoknak javasolják ezt az adagolást, akik azonnali és maximális hatást szeretnének elérni az ASEA-val.
Az első 5 nap: 0,6 dl naponta kétszer. A 6. naptól a 10-ig: 1,2 dl naponta kétszer. A 11. naptól a 15-ig: 1,2 dl naponta háromszor. A 16. naptól: állj vissza a 0,6 dl-re naponta kétszer, és ezt is tartsd a továbbiakban!
Igyál sok vizet, amennyit csak tudsz! Ez alatt az idő alatt a szervezeted megpróbálja eltávolítani a mérgező anyagokat a testedből, segítened kell ezt a folyamatot azzal, hogy minél több vizet iszol! Te jobban ismered a szervezeted, mint bárki más. Ha te amúgy is érzékeny vagy a különböző ételekre, táplálékkiegészítőkre, gyógyszerekre, akkor fokozottan figyeld a testedet ebben a periódusban, amíg fogyasztod az ASEA-t. Ha úgy érzed, hogy ez az ajánlott kúra túl extrém, akkor vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel, akitől az ASEA-t vásároltad. Ebben az esetben le kell lassítanod!
 

Sportoló vagyok, és azért akarom használni az ASEA-t, hogy fokozza a teljesítményem. Mi az ajánlott adag az én esetemben?

Sportolóknak az ajánlott mennyiség az általános fogyasztási adagon kívül 1,2 dl fél órával az edzés előtt és 0,6 dl fél órán belül az edzés után. Ezt lehet variálni az edzés típusától függően. Ha az edzésedhez szükséged van kitartásra hosszabb időn keresztül, akkor nagyobb mennyiséget is bevihetsz magadnak az edzés előtt. Másrészről viszont, ha az edzésed rövid, de intenzív, akkor nagyobb szükséged van az izmok regenerálódására, mint a kitartás fokozására. Ebben az esetben inkább az edzés után ajánlott a nagyobb mennyiség fogyasztása.
 

Folyamatosan kell fogyasztanom az ASEA-t?

Igen. Hogy eredményeket tapasztalj az ASEA hatásáról, szükséges a folyamatos fogyasztása. Az ASEA ellátja azokkal a molekulákkal a szervezetedet, melyek alapvető fontosságúak azokhoz a folyamatokhoz, melyek biztosítják az immunrendszer megfelelő működését, ezáltal csökkentve az oxidatív feszültséget a szervezetben, javítva a sejtszintű károsodásokat. Az ASEA időszakos fogyasztása nem biztosít következetes eredményeket a szervezet számára.
 

Az ASEA-nak olyan a szaga, mintha klór lenne benne. Valóban tartalmaz klórt?

Néhány, a Redox jelzőmolekulák összetevői közül, tartalmaz klórt. Ez nem azonos formában van jelen, mint a klór molekulák vagy a fehérítők (Cl2, NaOCl), melyeket a medencék fertőtlenítésére szokták használni. A kiegyensúlyozatlan formában lévő klórok irritálóak és mérgezőek. A tökéletesen kiegyensúlyozott Redox jelzőmolekula keverékek (ASEA) nem mérgezőek, nem irritálóak, sőt inkább nyugtatóak. Biztonságosak minden szövetre a testben, beleértve a szemeket is.
 

Összekeverhetem az ASEA-t étellel vagy itallal?

Nem. Ehetsz előtte és utána is, de nem keverheted össze az ASEA-t semmilyen más anyaggal. Ez megzavarná a molekulák egyensúlyát, ami inaktívvá tenné őket.
 

Éhgyomorra kell fogyasztanom az ASEA-t?

Nem. Ajánlott reggel éhgyomorra inni az ASEA-t, csak hogy előnyhöz jusson ezáltal a szervezet. Így biztosítjuk a maximális és gyors felszívódást a sejtekbe. Ha azonban érzékeny a gyomrod, akkor lehet, hogy előnyösebb, ha vársz, amíg reggeliztél és utána iszod. Ebben az esetben jobb, ha a napi két alkalom helyett inkább többször, de kevesebb mennyiséget viszel be magadnak.
 

Hűtőben kell tárolnom az ASEA-t?

Nincs szükség rá, hogy hűtőben tárold az ASEA-t. Nem érzékeny sem az extrém melegre, sem az extrém hidegre.
 

Túl tudom adagolni az ASEA-t?

Az ASEA nem toxikus, ezért nem áll fenn a túladagolás veszélye. Tény, hogy az ASEA biztonságosabb, mint a csapvíz, az ásványvíz vagy a lúgos víz. Talán nem is találni az ASEA-nál biztonságosabb dolgot a földön. Bizonyítottan biztonságos minden szövetre, szervre és egyben az egész szervezetre is. Az ASEA növeli a hatékonyságát azoknak a bizonyos üzenethordozóknak a testben, mint pl. a hormonok, inzulin, adrenalin stb. Ha bármilyen külső támogatást viszel be magadnak ezekből a dolgokból, akkor gondosan figyeld magad, mert az ASEA növeli ezek a hatékonyságát, így lehet, hogy konzultálnod kell az orvosoddal és csökkenteni kell az előírt adag mennyiségén, ha szükséges.
 

Méregtelenít engem az ASEA?

Néhány ember tapasztalhat méregtelenítéssel járó tüneteket, mint pl. laza széklet, gyakori bélmozgás, az energia hiánya vagy rossz közérzet. Ezek a méregtelenítéssel járó hatások előfordulhatnak azonnal, vagy 3-4 héttel a fogyasztás megkezdése után is. A tünetek eltarthatnak pár hétig is, attól függően, hogy a szervezet mennyi méreganyagot halmozott fel. Javasolt a napi nagyobb mennyiségű vízfogyasztás, ezzel segíted a méregtelenítési folyamatokat. Próbálj meg kevesebb mennyiséget fogyasztani inkább többször (pl. 0,3 dl négyszer egy nap). Ez megszünteti a legtöbb, méregtelenítéssel járó tünetet. Néhány extrém esetben tanácsosabb kisebb adagokban fogyasztani az ASEA-t, majd fokozatosan lehet növelni abban az időszakban, amíg a szervezetben zajló folyamatok megszüntetik a méreganyagok jelenlétét. Ne állj le az ASEA fogyasztásával, helyette inkább vedd fel a kapcsolatot azzal a személlyel, akitől vásároltad és kérd egy olyan orvos véleményét, akinek megvan a megfelelő tudása és tapasztalata a készítményről, segít neked választ kapni a kérdéseidre!
 

Miért van rossz íze az ASEA-nak?

Az ASEA ízét az határozza meg, hogyan áll kölcsönhatásban a testedben zajló kémiai folyamatokkal. Az ASEA íze egyénenként változik. Vannak, akik azt mondják olyan az íze, mint a „kristálytiszta víz”, mások „erős medence víz” ízét érzik. Az erős aroma azt jelentheti, hogy a szervezetben hiány van ezekből a molekulákból. A legtöbb ember azt tapasztalja, hogy az ASEA íze kellemesebbé válik 3-4 hét fogyasztás után.
 

Magas a vérnyomásom. Hogyan igyam az ASEA-t, hogy befolyásoljam ezt?

Az ASEA segít a testnek lépéseket tenni az egyensúly létrehozásában és gyógyulásában. Egy egészséges diéta a leghatékonyabb eszköz a magas vérnyomás ellen. Az ASEA felér egy jó diétával. 0,3 dl ASEA-ban annyi só van, mint egy kicsi sárgarépában, ez a mennyiségű só ritkán okoz problémát egy diétában. Ha só érzékeny vagy, akkor csökkentsd a só bevitelt a diétád más területein, így fogyaszthatod az ASEA-t. Biztonsági tanulmányok azt mutatják, hogy az ASEA javasolt adagban történő fogyasztása se nem növeli, se nem csökkenti a vérnyomást, helyette inkább normalizálja azt.
 

Miért van spray flakon az ASEA dobozomban?

Ha rendelsz egy négy üveges doboz ASEA-t, akkor a dobozban találhatsz egy permetező flakont is. Sok ember használja az ASEA-t külsőleg, a különféle eredmények elérése érdekében. Sokan azt tapasztalták, hogy az ASEA hatékony a száraz, viszkető bőrre, valamint egyéb bőrpanaszokra is. Sokan használják az ASEA-t úgy, mint öregedésgátló, ránctalanító hatású terméket. Mások a szemükbe permetezik vagy csepegtetik, hogy nedvesen tartsák azt, és ezáltal más különböző előnyökhöz is juttatják egyben. Az ASEA külső alkalmazása azt mutatja, hogy képes nagyon gyors gyógyulást előidézni a sérült bőrsejtekben, illetve más különböző területeken is. Sportolók gyors javulást tapasztaltak, ha közvetlenül arra a területre permetezték az ASEA-t, amely az edzés során megsérült, vagy túl lett terhelve.
 

Miért érkezik az ASEA műanyag üvegben?

Költséget nem kímélve találtak rá az ASEA-nak legmegfelelőbb üvegre. A műanyag palack vastag, színtelen, erős, újrahasznosítható, nagy sűrűségű polietilén, adalékanyagok nélkül. Pontosan olyan, mint amit a gyógyszeriparban is használnak. Ezek az üvegek helytállnak a szélsőséges helyzetekben, hidegben, melegben vagy maró környezetben is. A palack anyaga nem tartalmaz dioxint vagy különböző szennyező anyagokat, valamint a szerkezetének a minősége nem romlik még az erős napfénytől sem. Ami a legfontosabb, hogy az üveg nem befolyásolja az ASEA molekuláris szerkezetét.
Fontos megértenünk, ahogy csökkentjük az oxidációt a szervezetben, úgy növeljük az antioxidánsok hatékonyságát is egyben. Ezzel szintén hatunk a szervezet jelzőrendszerére a sejtek és az immunrendszer között. Az ASEA meggátolja a mikroorganizmusok növekedését, mint pl. baktériumokét, gombákét vagy az állati egysejtűekét (protozoon). A Redox jelzőmolekulák olyan fontosak az élethez, hogy hiányukban egy percen belül meghalnál. Semmi sem értékesebb az egészségednél! A helyes étkezés, a testmozgás és a különböző, a szervezet számára fontos anyagok pótlása a kulcselemei az egészség megőrzésének. Ezek a legjobb eszközök, melyeket használhatunk, semmi sem pótolhatja őket. Ha figyelmen kívül hagyjuk az egészségünk megőrzését, akkor a végén sokkal többet fogunk költeni majd orvosra, gyógyszerekre, amik csak a tünetek kezelésében segíthetnek. Az egészség megőrzése az első helyen kell, hogy szerepeljen, ezáltal kiküszöbölve, hogy veszteség érjen minket. Az ASEA fogyasztása olyan, mint olajat cserélni a kocsidban. Lehet, hogy akkor drágának tűnik, de utána van egy jól működő autód, hosszú időn keresztül. Így kevesebbe kerül, mintha a karbantartás hiánya miatt új motort vagy autót kellene venned.
 
Ezek a gyakran ismétlődő kérdések (Gy. I. K.) a tapasztalatokból és az orvosi ajánlásokból álltak össze. Ezek nem feltétlenül követik az ASEA vállalat hivatalos irányelveit.